life's a climb, but the view is great

När man fick denna uppgiften för en vecka sedan så var det första som döck upp i huvudet på mig att det viktigaste för mig att min familj och vänner mår bra. En vän satt bredvid och sa "men du då, är det inte viktigt att du mår bra?" Det är klart det är viktigt för mig att jag också mår bra. Men ändå inte lika viktigt. Mitt problem är att jag aldrig tänker på hur jag själv mår, struntar i hur jag mår rättare sagt. Vet inte hur jag ska ändra på det, klart det går, men vet inte hur.

Imorgon när jag ska stå där inför klassen och berätta för dom vad det viktigaste för mig är.. Alltså jag vet inte om man ska öppna sig så mycket, om jag gör det är jag rädd att det blir för personligt och att det kanske till och med blir tårar från min sida. Och det vill jag inte, men rädd för det..

Har kommit på att jag nog ska ta två rubriker i en - det viktigaste för mig är.. och jag är som lyckligast när.. Svårt men, men kanske lättast att kunna prata om båda i tre minuter..på ett ungefär. Det blir nog bra, även om det är jätte svårt att bara komma på sådär och hur man ska prata om det utan att det blir för personligt, för jag tycker att detta kan bli för personligt!

Tänkte att jag kanske skriver lite av det jag ska säga imorgon, ska skriva ner allt på papper nu så det blir lättare. Bäst att sätta igång nu, annars blir det aldrig klart.. Får se om jag skriver något här om det senare.


Kommentarer
Postat av: Ronnie

Det kommer gå fin fint :)

2009-09-06 @ 16:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0