i have been here many times before

Överlevt ännu en måndag. Ganska så okej måndag, om man bortser från tankarna. Kändes som om världen stannade till när jag såg månen ikväll.. allt påminner mig fortfarande. Kollade på Idol med Jacqueline och Sandra. Hade tänkt läsa samhällen samtidigt, men ni kan ju gissa hur det gick. Tummen ner!

Ska försöka att läsa lite av sidorna i alla fall. Känns som om det inte är hela världen om man inte har läst det, men man ska ju tyvärr lära sig något här i världen också. Räcker inte bara med att överleva dagarna, måste göra något vettigt också. Innan jag går och lägger mig tänkte jag visa denna låten för er. Har verkligen knarkat den de senaste dagarna. Ja ni kan ju lyssna själva, älskar hennes röst!

Morgondagens planer blir att ha en lektion i samhällskunskap, jobba med religionsredovisningen och sedan vid två träffa Magnus med projektarbetet. Btw, bilden i tidningen var för jävlig! Tur att inte alla här runt omkring har Växjöbladet!! Sen efter skolan ska jag åka till Olofström och träna, tänka på annat - underbart! Fast jag gillar mina tankar med dig..även om de gör smått ont. Inget jag vill ta bort, aldrig någonsin!

Nej sängen kallar! Godnatt alla söta människor där ute.Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0