heart heart heartbreak

Man är tyvärr fortfarande lite sur om man kan säga så, och ja det kan jag. Får se hur det bli. Förstår dig, men ändå inte i vissa stunder.. Har nyss kollat på film med pappa - Hitman. Riktigt bra film. Handlade om en man som har i uppgift att döda någon, han är typ världens bästa mödare - uppvuxen med att döda folk, eller något. Jaja jag vet att jag inte är världens bästa på att förklara filmer. Men denna var verkligen bra! Se den, ni som gillar lite blod och pang pang (alltså action!)

Som sagt inga lektioner imorgon och blir inget IKEA heller! Fast smartast att fixa väggarna först och sen köpa fler saker till rummet. Kan hända att mamma och jag ska börja måla på lördag - hoppas hoppas hoppas! Fast hoppas inte allt för mycket, då slipper man bli för besviken.

Just de ja, jag kom på en sak idag! Man borde tänka negativt hela tiden, då blir man inte lika ledsen när allt är negativt och man blir mer gladare när det blir positivt, har jag inte rätt? Haha eller kanske inte.. xD men det lät bra då jag sa det idag i skolan, tyckte jag i alla fall. Alla tyckte jag var korkad! Men jag tyckte de lät bra iaf (a) haha!

Nej nu ska jag ta och gå upp och bosta tänderna, ta bort sminket och sedan sova. Hoppas jag får sova ut imorgon - alltså inget folk som kommer väcka mig på morgonen eller ingen som smsar eller ringer på morgonen! Tror jag stänger av mobilen, eller i alla fall ljudet! Då kanske jag får sova utan att bli väckt (; man kan ju alltid testa!


Lite dåligt med bilder här på bloggen den senaste tiden, ska försöka bli bättre
med det! Sen har jag missat att samanfatta Augustimånad med bilder, hände så
mycket då i slutet att jag inte hade någon ork att göra det faktist. Antingen
kommer det senare, eller så ignorerar jag det. Men det känns ju förjävligt
om man säger så. Möjligen att det kommer lite bilder från Augusti snart.
Om det vore intressant?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0