en äkta vän står aldrig ivägen för dig, om du inte råkar vara på väg nedåt

Varit hemma ett tag nu. Skönt som bara den att lägga sig i soffan och bara ta det lugnt! Var inte så jobbig dag i skolan. Först blev det att kolla på film - I Skuggan Av Värmen. Den handlade om tjej som var väktare och en man som var polis, dom blir kära och hon är missbrukare som försöker bli ren, men går inte alltid så bra.

Sen på svenskan jobbade jag, Lollo, Hanna, Miranda, Johan, Hannes och Krille om vad vi ska prata om på torsdag, då vi ska till Dacke och prata om Wasaskolan. Fick veta idag att det var flyttat till torsdag istället för imorgon. Efter lunchen blev det religion, och eftersom vi ska börja jobba med grupparbete och jag ska jobba med Miranda som inte var på religionen, så åkte jag hem efter lite info.

Skönt som bara den att komma hem tidigt! Surt att jag inte var smart och pluggade lite under den stunden. Och nu är man för trött för det - typiskt mig! Nej nu ska jag ta och kolla klart på The City som går på MTV just nu. Har redan sett hela säsong 1. Men man tröttnar ju aldrig på det, samma sak när det gäller The Hills. Man kan se det om och om igen (;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0