090927

Godmorgon, sovit gott alla läsare? Vaknade för en stund sedan av att Alle låg och kollade film. Stackarn hade redan varit vaken en timme och vaknat upp i natt vid tre (kan vara smset jag fick fem i tre, kom jag på sedan).

Hon ligger nu i soffan och kollar på Dirty Dancing och jag ligger i min säng och skriver här, samt läser massa bloggar. Vilka är era favoritbloggar? Vet att det är några som följer min blogg, dagligen. Men ni verkar inte ha modet till att skriva i kommentarsfälltet (; why? Mina favoriter är bland annat Kenza, Dollyblond mfl. Finns så otroligt bra bloggare här i Sverige.

Alle åker hem vid två tiden idag, så efter det så ska jag försöka plugga lite religion i någon timme, eller en halv. Måste plugga lite i alla fall känner jag. Sen blir det duschen och vid sju är det ju äntligen Top Model!

Jag ska bli bättre med fotouppdateringar! Jag lovar! Det är mycket roligare att läsa en blogg med mycket bilder, håller ni med? Jo, jag tycker i alla fall det. Jag ska bli bättre, lovar! Fast just nu har jag ingen bild att ladda upp - blir under dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0