090924

Godkväll! Inte mycket data för mig idag inte. Har känts skönt, har liksom inte haft någon ork till att sätta mig framför datan tidigare idag.

I alla fall, vi var då på Dacke och pratade om Wasaskolan - eller ja okej, jag sa inte så mycket. Borde sagt lite mer, sak samma. Min tid kommer väl någon gång! Vi var där fram till tolv och gick sedan tillbaka till Wasa för att äta lunch. Sen engelska, som vi missade en liten del av - pga att vi ville äta i lugn och ro, samt slippa engelska lektionen!

Vid halv två hade Lovisa och jag studentmöss-möte med Sanne, och letade upp två tvåor som ska ta över vårt "jobb" så informerade dom - Elle och Sandra! Satt och pratade till tre och sen tog jag bussen hem.

Emma kom senare vid halv fem kanske och vi gjorde lite goda mackor och satte oss framför tv och kollade på Slumdog Milioner (stavning?). Jag har sett den innan, men inte Emma. Och jag var så himla trött så jag somnade! Skönt som bara den var det i alla fall.

Ikväll har jag bara kollat Idol, ätit med familjen och tagit det lugnt. Grymt skönt med andra ord. Imorgon är det ingen skola för min del, men ska åka in till Tingsryd ändå. Hem till Hanna och kolla film med några från klassen, blir nog roligt kan jag tro! Sen på lördag kommer Alexandra hit och då blir det mer filmtittande. Mysig helt ser det ut att bli med underbara vänner <3 precis det jag behöver!

Nu är klockan snart tolv och jag funderar faktiskt på att snart krypa ner i sängen och sova. Så jag tar och säger godnatt nu - sov sött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0