090920

Godmorgon. Sovit gott? Jag vet inte redigt vad jag ska svara på den frågan, tror jag sov gott i alla fall, fortfarande lite trött dock. Nyss ätit frukost så nu är man mätt och go!

Nå vad ska man göra med denna dagen då? Jag borde verkligen plugga, för jag hatar att göra allt sista dagen. Eller svenskan skulle egentligen vara inlämnad i fredags, men eftersom jag inte var där då så får läraren den imorgon. Sen ska vi analysera en text på engelska och skriva om den på engelska. Ska vara klart på torsdag och ska försöka göra klart den idag. För som sagt, hatar att vara i sista minuten med allt. Måste bli bättre med det - lär inte lyckas så bra, men försöka kan man ju alltid!

Känns som om det är jätte mycket som händer nästa vecka. I alla fall på tisdagen!
Först vid 8.20-11.00 ska vi till Dacke och prata om samhällsprogramet och Wasaskolan. Sen vid 12.30 ska Miranda och jag till KV och prata med Magnus. Sen hem och vid 17.00 ska jag färga håret hos Linda. Så hinner inte med att träna på kvällen. Kanske tar och tränar imorgon, eller någon dag i helgen..får se.

Så idag blir det att göra klart svenskan och förhoppninsgvis engelskan (då blir jag stolt över mig själv! hah). Sen blir det duschen och kolla på Top Model vid 19.00 - får inte missa!


Går inte en enda dag utan att jag tänker på dig..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0