090916

Det var hur skönt som helst att simma igår, avkopplande och man känner sig så duktig efter att man har rört på sig lite! Kom hem ganska så sent så orkade inte blogga något, som jag inte heller trodde jag skulle göra. Blev inte så jätte sent i säng ändå, som vanligt typ innan tolv - måste börja lägga mig tidigare. Är alltid helt död varje morgon jag vaknar, huvudvärk osv. Och det var inget jag slapp idag heller, sov lite längre ändå. Men blev väckt av sms av Emma - blev inte glad kan jag säga menmen..

Nu är i alla fall Emma här, båda har plugg att göra, men roligare att plugga med någon. Det lär bli pluggande faktiskt, inte alltid det blir det när man säger att man ska. Men nu när både verkligen måste så tror jag det kommer funka i alla fall.

Idag måste jag som sagt skriva en krönika i svenska c, och sen i engelska c blir det att läsa en jävla saga om ett jävla rep! Man får ju inte precis några roliga sagor att läsa av läraren! haha, och sen ska jag läsa min engelska bok som jag måste läsa en hel del i, för den ska vara utläst om några veckor - så måste verkligen börja läsa varje dag och många sidor då med! Jaja, nej nu känner jag att jag bara bablar!

Blir att börja nu, skriver mera senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0