090914

Först säger vi ett stort GRATTIS till Jennie som blir 19år idag! Grattis grattis <3

Skolan idag gick bara bra! Verkade vara ett bra drag hemma hos Hannes i lördags, ännu surare att man missade det nu ju när man får höra om allt ): menmen. Annars så hände det inte så mycket i skolan, eller nästa vecka ska jag och fem till från klassen gå till Dacke och prata bra om Wasa (y) se hur detta kommer gå! Haha nej nu ska jag inte vara sån.

När man kom hem så satte sig mamma, jacky och jag vid köksbordet och började prata en massa. Kom på att jag vill till IKEA och köpa saker till rummet. Men ni kan ju gissa vad hon sa - när väggarna är klara - som dom knappast kommer bli i år om jag känner min pappa rätt! Men har kommit på en idé (; går mycket bättre om man samarbetar med honom, alltså gör så han inte blir arg/sur så ofta och gör saker för honom - då kommer han märka att jag samarbetar och han kommer göra saker för mig - som att hjälpa mig att börja måla! Får se om min plan funkar..

Har fått ännu en lite vit hylla till mitt rum som jag snart ska ta och sätta saker där i. Ser lite bättre ut men jag är långt ifrån nöjd. Nöjd blir jag den dagen då det är målat och ena dörren är borta, samt pianot är borta från rummet! Dock funka det att ha pianot, ganska så fint om man sätter lite ljus där uppe och så. Jag älskar ljus och mysbelysningar! Nej nu ska jag ta och fixa lite. Skriver senare :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0