090913 - little hope that you just might find your way out of here

Vill skriva men vet inte vad jag riktigt ska skriva. Vet inte vart man ska ta vägen när såna här kvällar kommer, vet inte vad jag kan göra för att hjälpa till. Vill bara att allt ska fixa sig och att alla ska må bra. Vara lyckliga och glada, inte skricka och gråta..

Just nu i denna stund känns det som om det hade blivit mindre konflikter om jag var borta ikväll, om jag hade åkt iväg och varit hemifrån under kvällen. Då hade inte denna konflikten dykt upp, känns som det i alla fall. Vet jag kan inte säga att det var mitt fel, nej det var det ju inte. Men man försöker ju att undvika det. Försöker och försöker, men det funkar ju tyvärr inte så. Är så jävla rädd att förlora någon... Vill inte förlora fler..

Jag borde sova, borde ligga i min säng nu och sova, för flera timmar sedan. Men jag kan inte, inte med denna oron jag har i kroppen. Nej det går inte. Men kan tyvärr inte sitta uppe och vänta på att något ska ske, man vet ju inte när något kommer att ske. Så får väl nästan ta och sova nu - snart.

Get up and go
Take a chance and be strong,
Or you could spend your whole life holding on,
Don't look back just go.
Take a breath move along,
Or you could spend your whole life holding on,
You could spend your whole life holding on.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0