090912

Har varit vaken sen halv tio och jag har verkligen tagit vara på denna tiden - gjort nytta med andra ord! Först blev det frukost med pappa och läste smålandsposten - inget roligt alls! Plockade undan disken och fyllde på diskmaskinen igen - oj vad duktig jag är! Sen gjorde jag som pappa hade bett mig igår att göra, nämligen att tvätta fönsterna i hans och mammas rum. Så jag gjorde det redan då nu på morgonen - så hade jag gjort det - grymt skönt att slippa pappas tjat hela dagen! Efter det - nu - sitter jag i rummet och håller på att rensa i mina hyllor, för dom ska bort! Eller vi ska flytta upp dom för jag vill inte ha dom i mitt rum. Ska få en annan hylla - mindre och vit - mycket bättre!

Så nu ska jag ta och fortsätta med det och lyssna på hög musik - just nu spelas Boys Liks Girl's nya skiva och även andra av deras låtar - jag är på humör för just sånhär musik idag!

Blir inget för mig ikväll, alltså ska inte till Hannes och festa med delar av klassen :( känner mig inte helt frisk. Huvudvärken som kom i tisdagskväll sitter fortfarande i.. Så ska ta det lugnt, fixa i rummet, kolla på film och mysa med familjen istället. Blir nog mest slappande vid datan, så kanske en del bloggande från min sida idag. Om jag nu har något att blogga om! Ska fortsätta med rummet nu, hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0