090911

11 september, ett datum som alltid kommer få en att stanna upp och tänka till lite. Det har verkligen hänt så mycket skit och hemskheter detta datumet i flera år nu. Läskigt.. Behöver knappt nämna något. För jag tror dom flesta vet vad som har hänt under detta datum. Kommer det hända något idag?

Åkte som sagt till skolan idag för att jobba med projektarbetet och det gick bara bra. Skrev en idéskiss och lämnade den till Arne, vår mentor. Sen så gjorde vi inte så mycket mera. Åt i skolan sen gick Miranda och jag ner till Börjes för att köpa glass och sen till Vårdcentralen för att se om jag kunde göra ett allergitest, så förhoppningsvis får jag tid till det framöver. Mötte pappa på väg in till byn igen så åkte hem med honom. Slapp vänta på bussen i en timme - så tack!

Verkar som att i helgen ska man till Hannes och kolla film/festa med lite folk från klassen osv. Roligt roligt! Så ska åka till Hanna imorgon på eftermiddagen sen vidare till Hannes. Verkar bli så i alla fall, kan ju ske förändringar. Återstår att se!

Funderar på att städa rummet sen och göra om lite, måste få de städat om sedan pappa vill hjälpa mg med att måla rummet. Så måste tydligen visa att jag göra någon nytta så han vill hjälpa mig. Suck! hahaha

Fick nyss samtal från Vårdcentralen, så den 30e ska jag kolla lite allergier. Känns bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0