090907

Ännu en vecka man ska försöka stå ut med. Skoldagen gick bra, hade inte psykosocialt arbete så pluggade lite istället och sedan hade vi svenska då vi bara pratade om det jag nämde igår t.ex "viktigaste för mig är" osv. Men det gick bra, vet inte varför jag stressade mig så mycket och fick smått panik pga det, menmen de löste sig ju. Och religionen gick också bra, eller mindre bra att man blev trött och höll på att somna när vi läste Biblen!

Hemma nu dåja. Syster är fortfarande sjuk, så ligger här i tvrummet och ser på någon skäckfilm - som verkar bra. Appropå sjuk, tror jag också håller på att bli sjuk, för jag har gått och frysit hela dagen och jag mycket kläder på mig - tycker jag. Och även fast jag är i "varma rum" så har jag frusit. Men jag kan verkligen inte bli sjuk - går inte! Får inte! Aja jag får ta och klä på mig lite mer..

Ikväll blir det nog att plugga lite och kanske ut och gå, om nu Emma orkar. Annars blir det bara att ta det lugnt, ska också laga maten så får komma på vad jag ska laga.

Nej nu ska jag ta och se på filmen. Dark floors hette den tydligen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0