090902

Studiebesöket gick bra, ganska så intressant. Men vet inte om jag påverkades så mycket av det? Liksom har så mycket annat i huvudet för tillfället. Så vet inte vad jag ska skriva på min inlämning till läraren, som vill veta hur vi påverkades av detta besök. Aja, jag får försöka i alla fall!

Efter studiebesöket åkte Mirre och jag till Tingsryd, resten av klassen skulle stanna kvar. När vi kom till Tingsryd blev det att äta - fick tvinga i mig rättare sagt. Sen tog jag bussen tio i två och nu sitter jag här framför datan och funderar, ska  ta och packa väskan så man har det gjort och slipper stressa. Sen ska jag också ta och se på The Tyra Banks Show.

Åker till Olofström vid halv fem, sen kör mamma mig till Älmhult. För därifrån går tåget ner till Helsingborg 18.53 eller något sådant. Vet inte hur mycket bloggande det blir fram till söndag - kommer inte ha min data med mig, så jag lånar Estelles i så fall. Har märkt att det är många som har läst min blogg de senaste dagarna - andledning? Ja, jag kanske t.o.m. vet anledningen själv! Frågan är bara om ni stannar och vilka ni är som läser min blogg. Hade varit spännande att veta, var inte fega - säg vilka ni är!

Som vanligt har dagen bestått av mycket tankar och saknad. Allt bara snurrar i huvudet på mig just nu, känner mig så himla tom - det är de rätta ordet, tom!

Aja, nu ska jag ta och packa. Finns på mobilen! :*

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag läser ^^ och jag kommer inte på något att säga som kanske kan stötta dig :/ , men jag vet verkligen hur det känns.. Så finns för dig om du vill prata <3

2009-09-02 @ 19:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0