so take this feeling'n make it grow. never let it, never let it go

Packat lite i alla fall, tar resten imorgon som t.ex sminket som jag kommer använda på morgonen. Får se om EmmaH följer med in till Växjö eftersom hon jobbar kväll på Cafe Delux så kanske hon är snäll att underhålla mig i några timmar i väntan på att EmmaKäll ska sluta jobba och EmmaH väntar på att hon ska börja jobba vid fem. Hoppas som sagt att hon följer med.

Ligger i sängen och lyssnar på Bryan Adams, soundtracket från filmen Spirit. Så underbart fina låtar och kan inte sluta lyssna på dom. Han har sån underbar röst så man bara ligger i sängen och njuter av den. En av favoriterna på skivan är låten Here I Am - lyssna på den!

Måste du vara så förbannat jävla underbar och förbannat jävla snygg? Blir så mycket svårare då. Men ljuset inom mig finns kvar, ljuset som är villig att lyssna tillsammans med ditt ljus. Mitt ljus släcks inte i första taget. Hoppet har jag kvar!

Nej nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Grey's. Klockan är bara elva och kan sova typ två timmar extra imorgon, eftersom vi inte åker för ens tiotiden. Så kanske t.o.m. kollar två avsnitt? Fast kanske borde sova mer än igår, jag som somnade vid halv två eller något av någon konstig anledning - tankar?

Godnatt på er där ute. Så skriver jag innan jag åker till Växjö. Sov gott alla söta människor där ute. Jag drömmer om dig fortfarande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0