nej jag är ingen pluggmänniska!

Har kommit på det nu, i alla fall inte sånt som inte intresserar mig ett skit! Och så går jag samhälls linjen, såå lyckat. Men har ju funkat i snart 2,5år. Bara ett halv år kvar snart och sen förhoppningsvis kommer jag plugga till något som intresserar mig mer. Så får då hoppas på att jag blir en bättre pluggmänniska - hoppas på det. Jag vill vara en sån person som har lätt att lära sig saker och tycker det är roligt. Visst det finns sånt som är roligt att plugga på, men inte om välfärdssamhället. Eller i alla fall inte just nu när jag inte kan koncentrera mig.

Pratade med mamma om det så hon ska vara snäll och hjälpa mig med det senare ikväll. Suck på mig med ett stort suck säger jag bara. Så ska nu istället försöka lägga all energi på att packa ner allt. Jag ska ju vara borta nästan en hel vecka, brukar inte vara där uppe så länge. Kanske bara över en helg eller över fyra dagar eller något sånt. Så nu är jag borta från tisdag till söndag - alltså sex dagar. Aja, det ska gå bra det. Fick veta igår att PhilipM ska också åka till Stockholm, med samma flyg! Snacka om sammanträffande, litet flyg är det också har jag fått veta - 33pers eller något sånt får plats.

Nej nu måste jag ta och sätta igång med packningen. Fast först måste jag fixa något att äta till mig och lillebror. Sen blir det att packa, så kul är det inte..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0