i want to hear what you have got to say

Dagen börjar gå mot sitt slut och det är fotboll på tv, som är i fullgång. Eller ja, de sista minuterna börjde de vara. Men jag tröttnade lite efter att ha sett första halvleken och lite på andra. Sverige spelar bra idag, mycket bra. Men varför har ni inte gjort det tidigare? Lite väl sent nu kanske? Sverige verkar inte gå vidare till VM! Eftersom Portugal leder sin match, med minst 2-0, sist jag kollade! Så VM är kört för Sveriges del. Bättre går det för England. Dom ledde med 1-0 mot Vitryssland, under första halvlek. Bra bra (y)

Som sagt, la mig här istället i sängen med datan i knät. Lugnt och skönt till lillebror kom och la sig här. Då börjar han tjaja om att jag ska byta låt hela tiden och blir allmänt jobbig och irriterande! Sen börjar han sjunga på Paparazzi med Lady Gaga när jag satte på den. Det är otroligt jobbigt! Sen fiser han också! Nej fyfan för småbröder. Dock älskar jag honom oerhört mycket, även fast han irriterar mig till döds vissa dagar!

Oj nu har jag skrivit mycket här. Dags för sängen snart kanske? Måste göra klart engelskan först, som jag blev påmind om av Miranda tidigare idag, suck för engelska c ! Lär väl säkert bli så att jag slår på ett avsnitt av Grey's Anatomy innan jag somnar, så lär inte somna innan tolv, suck på mig! haha

Men godnatt i alla fall. Imorgon skola - lång dag och sen iväg direkt efter till Olofström och gymma lite. Börjar bli en drog för mig, får min energi därifrån, äsh de låter helt sjukt! Sak samma. Godnatt!


Lillebror & jag. Inte världens bästa eller gladaste bild! Men wtf. Tagen innan Bruce-konserten <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0