i know you know

Kom hem precis till Idol och sedan dess har jag kollat på tv, ätit och sådant. Så har inte orkat blogga sen dess. Men gympasset gick bara bra. Massa killar eller ja gubbar! Men lite ögongodis fanns det ju såklart. Inte för att man då kollade på det såå mycket, nejnej. Nej men seriöst, tänkte lite mer på min träning än annat just då.

Efter kanske 45 minuter tog jag en tjugominutare i solariumet - varmt och skönt. Lite färg, men inte överdrivet. Sen blev det duschen, klä på sig och gå ner till mammas jobb igen. Täänk, jag klarade av att träna själv - stolt! Många kanske tycker, det är väl inget! Meen, för mig är det bra. Det var faktiskt skönt att träna själv så detta kommer såklart bli något jag kommer fortsätta med. Försöka åtminstonde två gånger i veckan. Får se hur länge det håller..

Som sagt, imorgon är det lovdag och jag ska försöka plugga så mycket som möjligt. Men först och främst ska jag sova ut! Om ingen väcker en som vanligt!! Och på kvällen blir det fest, ser framemot det faktiskt. Ska bli riktigt kul!

Nej nu ska jag ta och kolla på One Tree Hill och sen blir det att sova. Så godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0