du är en dålig människa!

Äntligen klar med samhällsfrågorna, och det gick som det gick. Alltså inte så jätte bra. Slutade med att jag skrev i slutet av mailet till Peter (läraren) "Förlåt Peter, men jag kommer inte på mer än såhär" hahahahah snacka om vad jag är dålig alltså! Blev i alla fall en A4-sida. Han får bannemig vara nöjd!

Har även packat det mesta nu ikväll också, gör det sista imorgon. Kommer åka hemifrån runt halv tre, alltså en timme innan flyget går. Pappa som bestämmer, så får lita på honom att jag hinner med flyget helt enkelt.

Tänkte att jag inte ska gå och lägga mig så sent så jag orkar gå upp tidigt så jag hinner duscha, äta och packa det sista innan två. Lär väl gå upp nio eller något så jag har gott om tid. Blir nog någon film innan jag går och lägger mig i alla fall.

Måste bara berätta en rolig sak som mamma sa innan när jag satt och pluggade tidigare ikväll! Jag satt med mamma i köket och jämrade mig för samhällsfrågorna. Och mamma frågar mig när det ska vara inlämnat, jag säger "i fredags" med ett stort leende på läpparna. Mamma säger "du är en dålig människa" med ett leende på läpparna! Haha, jag tyckte det va roligt, lät så roligt när hon sa sådär. Och jag vet jag är dålig som inte gjorde de förra veckan när jag var ledig - menmen, nu är det som det är!

Nej nu ska jag ta och se på någon film eller något. Kanske skriver mer innan jag går och lägger mig, annars skriver jag imorgon innan jag åker. Byebye!


Otroligt söt bild på Jay och Whitney från TheCity.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0