the long road back

Aj min rygg! Har massa knölar och punkter i ryggen och det gör så fruktansvärt ont. Ingen som kan ta bort dom heller, mycket snäll familj man har ibland. Nämen, känns bättre i ryggen när jag sitter upp och är still, så får väl göra det hela kvällen då, eller något.

I alla fall tänkte berätta vad jag har gjort efter att jag blev hämtad av Mamma och syskonen. Vi skulle leta present till Ellen, Jacquelines och min guddotter. Vi gick till ToysRus och hittade två cdskivor med barnlåtar på, massa såna gamla godingar som jag lyssnade på när jag och lillasyster var små - så det tyckte vi var roligt! Även mamma tyckte det var roligt.

Sen var vi även och testade skor, och jag hittade ett par ljusbruna skor från DinSko, jätte snygga! (Har ingen bild på dom, men kommer kanske någon gång!) Men hittade även ett annat par, hur snygga som helst! Blev verkligen kär i dom, ni som kan bli kära i skor förstår vad jag menar hah! Men tyvärr är inte ekonomin så att jag kunde köpa dom - buhu :'(  Kollade lite annat också, men inget mer som köptes. Eller jo till lillebror - jacka, skor och mössa. Jacqueline fick också ett par skor föresten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0