burnin’ bridges shore to shore, i’ll break away from something more

Dagens Låt: Bulletproof med La Roux

Då är jag i princip klar med packningen, bara datan och skorna kvar. Har kommit på att jag alltid har problem med vilka skor jag ska ta med mig. Jag har tre par i väskan och ett par på mig. Conversen, stövlar med liten klack och sen ett par boots eller vad man ska kalla de. Och på fötterna nu (eller ja, sen ofc) har jag mina nya bruna boots!

Börjar få lite resfeber, men tror det kommer gå över - eller tvärttom, bli ännu värre. Nej men det löser sig. Pappa kommer lite innan halv tre, så nu ska jag ta och äta något. Kommer inte få mat för ens jag är i Stockholm och det är vid halv fem. Så smartast är att äta nu. Får se om man kanske träffar Jocke redan ikväll, om han orkar efter jobbet. Har inte träffat honom sen i mars eller något, då Miranda och jag var i Stockholm med skolan för UngdomensRikstad. Snacka om länge sen!

Jag kommer uppdatera minst en gång per dag nu när jag är borta, ska i alla fall försöka - kanske även fler gånger. Men nu ska jag ta och fixa något att äta. Skriver senare ikväll när jag är hos mormor och morfar. Ha en bra tisdag allihopa (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0