b e a u t i f u l


Behov av en liten väska, någon av dessa hade passat prefekt till fredagkväll! (och skärp!) Får kolla efter någon av dessa under fredagen då jag ändå är inne för ett besök hos optiken. Spännande dag ser det ut att bli och jag längtar!

Måste testa kläderna som jag ska ha på mig då också. Till firandet av EmmaKäll som blir 18 år imorgon! Imorgon känns det inte som om jag kommer få tid om jag ska träna på eftermiddagen och det har jag tänkt. Så får bli ikväll, annars blir det sjukt stressigt på fredag då jag ska vara i Växjö redan klockan 10.50 hos optiken. Kanske träffar EmmaH på en fika eller något innan jag ska träffa EmmaKäll vid sextiden.

Jag kommer ingenstans med mitt pluggande av samhällsfrågorna om välfärdssamhället, så mamma får hjälpa mig med det senare. Eller så ger jag det en ny chans senare ikväll. Lillebror kom nyss hem och ville spela sitt nya PS3 spel. Snäll som jag är så lät jag honom göra det, så tänkte sätta mig bekvämt och läsa min engelska bok - lite nytta i alla fall. Skriver mera senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0