091031

Godkväll! Är hos mormor och morfar igen efter massa timmar spenderade med syskonen Bonté med vänner. Känner mig just nu inte på det bästa humöret, men kände att jag ändå var tvungen att åtminstonde skriva ett inlägg idag.

Tänkte berätta lite om gårdagen och fram tills ikväll.
Efter jag och mormor hade varit i Kista så blev det att börja fixa sig för sen efter fyra kom Jocke och hämtade upp mig. Sen blev det att äta där, fixa sig lite smått, se på när de andra fixade sig. Sen vid halv åtta åkte vi ut dit festen skulle vara. När man kom dit var det ju många som hade klät ut sig. Av vårt "sällskap" var det bara Jocke som hade klät ut sig till tjej! Ni kan ju tänka er hur folk reagerade! Men det var ganska så trevligt faktiskt, vissa stunder. Har ju varit med om värre fester kan jag ju säga i alla fall!

Drog därifrån ganska tidigt i alla fall. Kom väl hem till Bonté (alltså om ni inte har förstått de så heter dom de i efternamn, alltså Jocke, Fredrik och Tess som jag har umgåtts med de senaste dagarna, ja jag tror ni förstår nu) runt halv ett eller något. Och jag skulle sova i Jockes rum, och han skulle börja flytta sin säng i hans lilla rum när han kom hem! Snacka om att han var lite grinig eller något (; haha! Men det fixade sig med sängen i alla fall och vi somnade tillslut efter att ha kollat på Björn bröder och Ica Ace, eller ja Jocke somnade ifrån filmen och snarkade!! Usch, jobbigt det är med folk som snarkar - och så sägs de att jag själv gör det xD hah!

Blev en seg dag idag, alla var sega kan man säga! Frukost blev runt ett, två eller något. Sen blev det, ja jag vet inte vad vi gjorde redigt. Eller jo, Fredrik satt och kollade på Den Bästa Sommaren så satte oss där ett tag. Och Jocke somnade och jag höll på att somna. Såna kompisar man har då, bara somna sådär! Men filmen är rolig, såna sjuka repliker dom säger så det finns inte!

Nu ikväll har vi varit och kört Gocart, eller ja killarna gjorde det. Jocke, Martin (Tess pojkvän) och Adde (Nicki's pojkvän). Vi andra, jag, Tess och två av hennes kompisar Elin och Nicki, kollade på. Får bli att köra en annan gång! Efter det åkte vi och spelade lasergame allihopa - tjejerna mot killarna! Ni kan ju gissa vilka som vann, men roligt var det. Sen blev det hemåt till Bonté ett litet tag och sen körde Jocke hem mig hit till mormor och morfar efter tio någon gång. Och nu sitter jag här i sängen och funderar en massa.

Nej nu ska jag avsluta detta och se på någon film. Har lite bilder från gårdagen, men orkar inte lägga upp dom just nu. Detta blev jävla mig ett långt inlägg - hoppas ni orkar läsa det! Godnatt i alla fall!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0