091024

Hejhej, hur var er fredag? Min var helt okej faktiskt. Inte för mycket dricka, inte för tråkigt och jag hade roligt med fina flickor. Tack EmmaKäll & er andra också! för en rolig kväll. Detta behövdes! Bra början på lovet kan jag ju säga.

Vi var ju som sagt då hos Emmas pappas kompis lägenhet Hannes, först och fixades oss. Var och åt Kinamat innan dess. Sen fixa oss och sedan började vi dricka lite. Sen kom PhilipM och några kompisar till honom, roligt (y) eller ja, ni som känner mig väl vet väl hur jag tycker om honom! Jaja, det gick bra ändå.

Sen vid halv tolvtiden gick vi ner till stationen och lämnade en kompis till Emma som inte skulle med, Julia. En tjej från gotland, jätte trevligt tjej! Sen gick Emma och jag till Grace, där redan Natta och en annan tjej som var med från början var Merita. Yttligare en tjej var med, men minns inte vad hon hette. Ganska så mycket folk där, lagom. Dans och sång blev det, eller mer skrik! Haha men roligt var det i alla fall.

Nej nu ska jag ta och tända lite ljus i mitt rum, för jag fryser som bara den! Har gjort det sen i natt då vi kom hem till lägenheten, där vi sov. Kom dit vid tretiden och har frysit hela natten och hela dagen fram till nu. Så nu ska jag göra lite myspys i mitt rum så de blir lite varmare här inna och så jag också blir varm.


EmmaKäll <3 födelsedagsbarnet!


Jag, Emma, Julia, Merita och Natta (:


Lite folk


Galna unge! Hahah xD Älskar dig så mycket <3


Grace - Merita, Emma och Natta (:


Kommentarer
Postat av: phlliop

vadå vad "ni vet vad jag tkr om honom ? !"

2009-10-25 @ 01:35:06
URL: http://ddd.se
Postat av: Rebecca

Skojar bara ;) haha ^^ vi pratade ju "ut" ! eller något :P

2009-10-25 @ 12:43:19
URL: http://lodge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0