091019

Ett ord - trött! Gick upp strax efter fem och fixade mig. Pappa körde mig till Tingsryd lite innan sju, så sen hämtade Miranda mfl upp mig där på stationen. När vi kom fram till Växjö var klockan åtta, alltså en timme innan vi skulle vara vid Konsert Huset. Så vi gick och köpte lite frukost och satt bara och segade en lång stund.

Sen från nio till halv tolv satt vi och lyssnade på Lanstingsfullmäktig-mötet. Åt lunch och sedan till Försäkringskassan och lyssnade på någon gubbe och sedan tillbaka till Konsert Huset och Lanstingsfullmäktige. Det är typ samma sak som i Riksdagen, fast här har dom bara hand om länet, alltså Kronobergslän. Landstinget alltså.

Vi var klara där strax efter två så kunde ta bussen som gick tio över tre. Kom hem halv fem. Och jag har kommit på idag att jag aldrig skulle klara av att gå i Växjö! Upp vid fem tiden varje dag och komma hem runt fem-sex - nejnejnej aldrig!

Som tur är det så är man ledig imorgon så kan sova ut. Men just nu känner jag bara att jag vill sova, så ska ta och lägga mig i soffan och kolla tv. Skriver kanske mera senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0