091017

Gårdagen blev inte som det var tänkt. Det kom tre stycken hit igår - höjdar fest! Man nästan skäms när det blir såhär - folk förväntar sig saker och ting och sen blir det bara några stycken.. Men alla var ju typ upptagna igår ju. Menmen tyckte det var ganska så trevligt ändå. Det var då Hannes, Sebbe och Måns som var här. Kollade Idol, åt pizza och såg film. Men slutade med att alla somnade och sen vid halv två åkte pojkarna hem.

Måste bara berätta en sak som hände på pizzerian. Hannes började prata med någon gubbe där och Hannes säger att vid pensionen - det är då livet börjar! Då säger gubben att för fyra årsedan dog hans fru, han har haft cancer och nu har han en hjärnblödning eller något och har typ tre år kvar att leva. Ja, vid pensionen börjar livet - nej kanske inte för han! Han var bara 63år! Usch, hemskt att höra det. Sen säger han att man ska ta dagen som om de vore den sista dagen här på jorden. Men ofta man sitter på Urshults Pizzeria och dricker öl då! Ja, man fick verkligen en tankeställare där. Speciellt vissa av oss som blev helt känslosamma (: hehu.

Sitter just nu i soffan och kollar på Herkules, så länge sedan man såg den så fick ryck att se den. Men blir nog snart att ta lite frukost känner jag. Har inte en aning vad jag ska göra idag, men blir nog bara att ta det lugnt. Men nu ska jag se klart filmen. Skriver mera under dagens gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0