091008

Goddag! Sitter just nu på mammas jobb och väntar på att hon ska bli klar, så ska hon och jag gå ner och simma några längder på Holjebadet, eller vad det nu heter. Har tagit med för både gymmet och för att simma. Men känner för att bara ta det lite lugnt idag, eftersom jag är så förbannat trött!

(Kom hem efter två idag och la mig i soffan för att kolla på tv och guess what?! - jag somnar!!! Så ni kan ju tänka mig att jag är liite trött just nu).

Men ni kanske tänker nu, varför åka och träna då? Jo men såhär är det, jag har lovat mig en sak! Att när jag bestämmer mig för något hedanefter så ska jag verkligen göra den där saken! Som t.ex idag, träna! Gym eller simma, spelar ingen roll så länge jag gör något av det!

Och nu har jag helg! Inga lektioner imorgon - som vanligt med detta schema jag har denna period. Så jag har tänkt att städa - tvrummet + mitt rum! Sen ska jag nog också baka ännu mer muffins :D citronmuffins blir det nog då! Kanske plugga lite också. Sen är det ju filmkväll hos mig imorgon med. Får se vilka tjejer som dyker upp ;D
Nej nu ska jag ta och avsluta detta och snart gå och simma lite, blir nog att basta i ångbastun och bubbelpoolen också - låter underbart skönt! Skriver när jag kommer hem!

Ska snart ta och göra en ny header, frågan är bara hur? Tips?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0