so don't pay no mind to whatever people say

Jag har fyra frågor kvar och jag orkar inte mer just nu..som jag trodde! Man är inte speciellt förvånad. Pratade för en stund sedan med både Hanna och Miranda och blev påmind att vi hade tydligen vår svenska repotage som skulle vara klart tills imorgon. Oups..jag och Miranda har ju knappt börjat! Hon har intervjuvn och jag har bilderna. Får helt enkelt fråga Arne lite snällt om vi kan få lite tid imorgon och sammanfatta det hela. De löser sig säker.

Alltså mina garderobs dörrar är väldigt rosa.. Tanken var att de skulle vara rosa, men kanske inte såå. Äsh jag tror det kommer bli bra ändå faktiskt. Har funderat lite under dagen och tänkt att jag ska ha bruna väggar också. Vad tror ni? Jag tror att det kan bli snyggt! Men får tänka vidare på det, så jag kan komma på de bästa alternativet.

Ska ta en pause från både pluggandet och datan, tror jag. Frågan är ju bara vad man ska hitta på. Hm, testa kläder till morgon dagen kanske? Så slipper man stressa och springa naken sådär på morgonen. Inte kul för familjen antar jag. Blir så arg när jag inte hittar kläder innan skolan, extra mycket panik när man har en buss och passa med så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0