när verkligheten knackar på dörren

Nu den senaste tiden har verkligheten kommit ikapp. Man börjar inse vad som håller på att hända, vad som kommer att ske. I söndags var det exakt 200 dagar kvar till studentdagen. Igår i skolan pratad vår syo med oss i klassen om att vi snart ska bestämma oss vart vi ska ha vår en veckas långa miljöpraktik vecka 9 och göra vårt val till universitet.

Jag är fortfarande klyven i mina planer inför hösten om jag ens ska börja plugga direkt efter studenten. Gah, detta är inte lätt och jag börjar få ångest över allt nu! Sen vet man heller inte om betygen man har fått ihop kommer räcka, och högskoleprovet lär jag inte precis klara!

Men en sak vet jag! Jag vill flytta till Stockholm. Frågan är om man ska våga satsa på sina drömmar eller om man ska försöka att komma in på något mer vanligare yrke, rimligare yrke. Nej jag håller mina planer och drömmar för mig själv ett litet tag. Vill inte hoppas och drömma allt för mycket.

Men som jag kanske nämt tidigare, nästa vecka ska jag träffa syon och prata om mina planer, drömmar, mål..ja vad man nu kan säga. Nej nu ska jag fortsätta med religionen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0