dum spiro, spero

Rubriken - dum spiro, spero. Det betyder "så länge jag andas hoppas jag". Vet inte men jag tror det är på latin. Tyckte det passade in på mig nu. För så länge jag andas, så länge jag lever, så hoppas jag..

Då är man ny duschad och har börjat packa väskan lite smått. Har inte en aning vad jag ska ha på mig ikväll! Men ska nog låna något av Hanna, så får hoppas på att jag har något på mig i alla fall - inte kul om man får gå naken ju - fan vad kallt det skulle vara!

Dagens planer ser ut såhär:
Lovisa och jag åker bussen till Hanna med bussen halv fyra. Sen fixar vi oss fram till sju. Kanske inte hela den tiden, men ja ni förstår. Sen vid sju tar Lovisa, Hanna, jag och Miranda bussen in till Växjö där vi möter upp Sarah. Sen vid åtta ska vi äta på Akropolis. Sen efter en underbar middag blir det Utgång!

Och vem vet vart vi tar vägen då! Det återstår att se. Känns som om detta kommer bli en toppen kväll! Första gången vi fem går ut samtidigt. Lovisa blev ju 18 i onsdags och Sarah förra veckan. Så det är nytt för Lovisa i alla fall (; roligt ska det bli! Som vi har pratat om detta så länge. Och det kommer bli massor med bilder, det lovar jag!


Bild från Skumbalders i maj. Lovisa, Miranda, jag och Hanna. Tyvärr var inte Sarah med då. Lite full bild om man säger så xD

Kommentarer
Postat av: Hanna

haha diggar mirandas min !

2009-11-06 @ 15:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0