hellre veta sanningen tidigt än sent

Beredd på ett långt inlägg om allt&ingenting. Ni behöver inte läsa. Jag skriver för att jag vill skriva av mig. Blir så ibland..

So what if it hurts me, so what if i break down, so what if this world just throws me off the edge. My feet run out of ground. I gotta find my place. I wanna hear my sound. Don't care about all the pain infront of me. Cause im just tryna be happy, just wanna be happy.

Tankarna snurrar en aning ikväll i huvudet på mig. Vet inte vart tankarna vill mig egentligen, allt bara förvirrar mig och man vill bara fly från allting. Vill dra täcket över mitt huvud och ligga där resten av tiden. Vet inte om jag står ut längre att ha det såhär, gå runt och inte veta något. Det tar kål på mig..

Det värsta av allt ihop är att gå runt dag efter dag och inte veta något, att inte veta vad som kommer ske. Hellre veta sanningen nu än om flera månader. Hellre veta sanningen tidigt än sent. Man går ju bara runt och plågas av detta. Vet att det nog inte är lätt från någons sida - men min energi försvinner, knappt så man inte orkar med dagarna längre..

Fast, dagarna är helt okej, ibland har man tillochmed superduperkul med vännerna ♥ i skolan - helt underbart, som om inget kan förstöra stunden! Men sen när man splitras för dagen, då blir allt annorlunda. Från att dagarna har varit så ljusa till att mörkret börjar falla och man blir ensam - börjar tänka och man hamnar i en box och ingen/inget runt omkring kan få en att le igen. Det är i alla fall så det känns nu..

Det är inte ofta man inser att man ska vara lycklig&glad. Speciellt inte när man känner såhär som jag gör. Men jag är tacksam, jag är så oerhört tacksam för att jag har mina underbara älskade vänner&familj omkring mig ♥ Jag vet seriöst inte vad jag hade gjort utan er, jag hade varit långt långt långt nere på botten och ingen hade kunnat få mig att le igen, eller att leva. Så tack för att ni gör mitt liv värt att leva för!

Även om det är svårt för mig själv att hitta livsglädjen ibland, så ger ni mig den på sätt och vis via er till mig. Tack ♥ Jag älskar er så otroligt mycket! Ni vet vilka ni är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0