den som inte kan hata kan inte heller älska

Dagen börjar gå mot sitt slut och snart är det dags för mig att krypa ner under mitt varma täcke och sova. Imorgon är det skolan som gäller med psykologi och engelska på schemat. Hoppas vi får svaret på provet från förra veckan i psykologi. Alla förutom Johan hade glömt bort att vi skulle ha de, men som tur var fick vi ha boken och anteckningarna framför oss - mycket lustigt - men annars hade jag inte kunnat svara på en enda fråga kan jag ju säga! Var nog inte ensam om det..

Sen efter skolan blir det troligtvis att åka till Olofström med syster och träna. Var jätte längesen nu, måste ändra på det igen. Träna imorgon och på söndag hoppas jag på! Nej nu måste jag avsluta detta och sova, ska börja med att gå och lägga mig tidigare - måste - har lite tankar och funderingar som jag ska förbättre. Ska nog ta och skriva ner allt någon gång som jag ska förändra och förbättra. Lite små mål helt enkelt.

Men nu blir det sängen. Skriver nog imorgon innan jag åker till skolan, lite roligt att börja dagen med ett inlägg här tycker jag. Ska även fixa det sista på engelskan också, fan jag är inte klar! Aja, godnatt på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0