091128

Godmorgon. Är uppe i Stockholm nu, blev för sent att starta datan igår och skriva några rader, eller rättare sagt jag var för trött och lite snurr i huvudet! Vi kom först till Hallonbergen vid sju, och sen var det bara att fixa sig och vidare till kusin i Vasastan. Tog lite snacks och vin där och pratade om allt möjligt. Sen gick vi till en Vietnamesisk resturang och satt där och åt och drack vin - mycket gott må jag säga! Åt jätte goda vårrullar. Och alla fick varsin färsk vårrulle som smakade inte gott - och den såg ut som en snopp med en kondom på! Ni kan ju tänka er själva xD

Sen gick vi hem till kusin och hans föräldrar igen och satt där och spelade alfapet! Blev lite flum och det gick bra för mig tills systeryster la upp TRYCKA på brickan! Där förlorade Rasmus (kusin) och jag direkt! Men det var faktiskt en mycket trevlig kväll tycker jag. Tog taxin hem så vi var hemma lite efter ett och jag somnade nog vid två.

Är nyduschad och ska snart börja fixa mig. Sen får jag hoppas på att Jocke snart vaknar så man ser vad det blir för planer idag. Men som sagt nu ska jag börja fixa mig, här kan jag inte sitta i handduk hela dagen inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0