091115

Ännu en söndag som man ska sega egenom! Kom hem för sisådär två timmar sedan, sov ju hos Emma igår. Vi mest segade. Först kollade vi på fredagens Idol avsnitt, eftersom båda hade missat de i fredags, sen kollade vi halva Mamma Mia - för Emma somnade mitt i! Och jag ville inte ligga där vaken själv och kolla på det. Så jag stängde av hennes data och försökte sova jag med. Men tog väl någon timme för mig att somna.

Idag blir det att plugga religion och börja med arbetet i psykologi kanske, får se om jag orkar med det. Men först måste jag göra klart frågorna i religionen, eftersom det ska vara klart tills imorgon. Måste påminna mig själv om att jag ska ringa till optikern imorgon och säga att jag måste byta tid. För pappa kunde tydligen inte köra mig dit på tisdag, han skulle till sjukhuset eller nått med sitt knä. Så får som sagt byta tid - påminner mig själv!

För några år sedan hittade jag ett band som jag blev tok förälskad i! Började väl lyssna på dom i ettan, bandet hjälpte mig i svåra tiden - sjukt men så var det. Men man tröttnade på låtarna, kunde dom nästan utantill eftersom man lyssnade på dom dag efter dag! Nu när jag loggade in mig på Spotify så såg jag att detta bandet hade gjort en ny skiva. Vad man hänger med alltså! Självklart så tryckte jag ju på titlen på skivan och började lyssna och gissa vad - jag älskar det fortfarande! Och bandet är Switchfoot! Lyssna på dom, jag älskar dom i alla fall.

Nej nu blir det Islam (religion) & Switchfoot!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0