091113

Fredagen den 13e idag! Tror ni på skrock? Det gör inte jag (tror jag inte) och inget dåligt har hänt mig idag. Fast är ju en timme kvar på denna dagen, så kanske - man vet ju aldrig, med någonting..

Förlåt för dålig uppdatering! Igår när jag kom hem från skolan hade jag sån himla dunder huvudvärk så jag orkade varken åka och träna eller starta datan. Så jag log framför tvn och sov från att jag kom hem tills jag gick och la mig! Huvudvärken har i alla fall släppt nu. En tanke slog mig att det kan bero på linserna, hade dom jätte länge igår ju. Andra dagen och ha dom en hel skoladag kanske inte var det bästa. Hade dom på mig nu ikväll, från tre tiden till nu (halv elva) och fick inte ont i huvudet som tur var.

Kom hem för en halvtimme sedan från Växjö. Varit på bio med pappa och småsyskonen. Vi såg som sagt 2012. Filmen som handlar om jordens undergång! Jag tyckte den var bra, mycket häftigt gjord! Nå, tror man jorden går under 2012 21/12? Hm, nja jag vet faktiskt inte. Kanske inte går under, men något tror jag händer. Kanske inte direkt på datumet, men något kanske händer just 2012. Ingen kan veta säkert, vi som lever då får väl se, inte sant?

Nog om det, sevärd förresten! Absolut sevärd! Men nu ska jag ta och kolla på någon serie eller bara sitta här i sängen och kolla efter någon mobil - jag är verkligen i behov av en ny. För jag får snart panik på den jag har nu. Den har blivit så seeeg knapparna då ! Ska man ha en med knappar eller en med toutch? Ska i alla fall kolla nu. Skriver nog mera imorgon. Godnatt på er alla :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0