091108

Man vaknar upp av att folk springer in i rummet hela tiden och vill att man ska gå upp! Nejtack jag mår inget bra, försöker somna om. Lyckas, tills dom kommer igen och försöker få upp mig. Meen ååh låt mig få sova! Mår inget bra!

Tvingas gå upp, huvudvärken stiger och ont i halsen har jag med. Börjar känna mig varm, för varm. Men går in till köket där familjen är - glada och det gör ju inget bättre. Ni väckte mig och nu får ni ser mig piss off!

Får i alla fall i mig lite frukost och sen pratar vi om att jag skulle baka till pappa, eftersom det är Fars-dag idag. Snäll som jag är (&dum, eftersom jag är halvt sjuk) börjar jag packa cheesecake som pappa hade önskat.

Nu har jag bakat och kakan är i ugnen. 10 minuter kvar på den, sen är den klar. Hoppas det blir bra. Är första gången jag gör en cheesecake, så den kan vara misslyckad totalt med andra ord! Funderar på om jag ska baka mer ändå när jag håller på. Men borde inte. För när jag var klar med kakan så var jag helt slut och varm. Inte bra att baka när man är sjuk, men har varit noga med hygienen, oerhört noga faktiskt!

Btw, gårdagen var ganska roande, när det gällde syster! Jag och pappa skulle ju köra henne till Tingsryd. Vi åkte till förfesten (där vi skulle hämta upp henne) och hon låg i soffan och spydde. Så där blev det inget Balders för henne inte. När vi skulle få ut henne till bilen sa hon "Det roliga är att jag hade klarat att åka till Balders.." och sen när vi kom hem sa hon "Nej jag är glad att jag inte åkte" Sen gick hon och la sig vid åtta på kvällen! Haha jo visst att du hade klarat kvällen sis (;

Men nu ska jag kolla kakan så den inte blir paj! Hahaha paj! XD ååh dåligt skämt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0