091102

Godkväll! Känner att jag har varit lite dålig på att blogga, lär ske en förändring snart. Har varit så himla trött efter igår och idag. Kom hem sent igår kväll och sen orkade jag inte ta packa upp datan. Och efter skolan idag åkte jag och Miranda till Växjö för att hitta något tills imorgon - och vi både hittade lite roliga saker. Får hoppas på att mitt blir bra! Längar som bara den - första studentfesten, temat halloween!

Morgondagen ser hektiskt ut! Skulle ha en lektion imorgon fram till elva, men jag orkar inte med den! Lär inte vara hemma för ens efter två och jag har så mycket jag måste göra imorgon så jag blir hemma imorgon helt enkelt. För jag ska hinna att städa tvrummet + mitt rum, eftersom jag ska ha förfest innan studentfesten! Jag ska fixa en sak till min "kostym" - vet inte hur, men måste fixa i alla fall. Sen ska jag också försöka börja med engelskan som ska vara klar på torsdag. Sen tror jag att det var något mer som jag just nu inte kommer på? Just de ja, jag ska duscha och fixa mig! Och det allt detta skulle jag aldrig hinna från två till sex, så jag blir hemma imorgon! Så är det (;

Men nu ska jag ta och avsluta detta. Skriver mer imorgon - och ska försöka lägga upp bilderna från festen i fredags också. Men nu blir det att krypa ner och kolla på ett avsnitt av Grey's Anatomy, var länge sen nu. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0