vanås

Åkte som sagt med familjen idag till ett ställe som heter Vanås, som ligger nere i Skåne. Massa konstig konst som har satts ut i naturen. Jag har varit där när jag var liten och mindes vissa delar av allt. Men mycket nytt. Det ändras varje år, men vissa saker finns fortfarande kvar som sagt. Och jag lovar, det är verkligen konstiga saker som finns där i skogen.

T.ex ett ställe, man går i skogen - lövskog - och allt är grönt och fint. Sen plötsligt hör man en manlig röst som ropar "mamma!" Först tänkte man - Vad i helvete?! - Sen hör man det igen, fast med mellan rum och av olika röster som säger mamma på olika sätt. Helt sjukt. Detta var konst! Och massa bollar som hängde uppe i träden, en "kyrka" som stod ute i skogen och man hörde röster där inne - fast det var bara babbel, inget redigt språk människan snackade. Men en annan konstig sak var att det låg ett hus i vattnet!

Ja det är verkligen knas saker där - men ändå mycket roligt att kolla. Jag tog massvis med foton och tänkte ladda upp några här nu. Blir inte alla, för det är så himla många! Men de roligaste och knasigaste kommer nu!


en av högtalarna - "mamma!"

En helt underbar dag faktiskt. Vädret var inget man klagade på i alla fall
och var mysigt att åka iväg med familjen, tack <3

Kommentarer
Postat av: Estexx^

Jag vill åka och kolla nu ju :O

2009-05-18 @ 00:12:55
URL: http://estexx.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Såg du trädet med alla gungorna ? :) jag tyckte de va as häftigt

2009-05-18 @ 18:59:29
URL: http://lodge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0