phantom of the opera


Lördagen håller på att komma mot sitt slut. En slapp dag visste jag att det skulle bli från början - och jag hade rätt!
Dagen började med att vi segt gjorde oss i ordning och sedan tog bussen in till stan, Estelle klippte sig och sen köpte vi godis och åkte hem.

Satte oss med våra datorer i tvrummet och kollade på de senaste avsnitten från One Tree Hill, vi båda är ju besatta av den serien! Mycket tårar kan jag säga att det blev för oss båda två, men så satans bra det var!

Estelle och jag sitter fortfarande med våra datorer - i tvrummet, men kollar just nu på Phantom of The Opera, som just nu går på 2an. Ni som inte har sett den - se den! Oherre, vilken bra film alltså (y) kanon bra!

Får se hur mycket vi ser på filmen eller om vi går ut och går. Lär bli att vi går en runda sen. Vi har gjort det varje kväll jag har varit här, och det är så skönt ska jag säga er! Men imorgon åker jag återigen hem till småland. Tror jag tar tåget hem så jag är hemma vid tre tiden i Älmhult. Måste ta och ringa mamma tidigt imorgon också och säga det. För nu ikväll går det inte, eftersom de har cykelfesten hemma i Urshult denna kväll.

Nej nu ska jag kolla på filmen och umgås med min underbara älskade vän Estelle <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0