if we only had time

Nu känner jag mig faktiskt nääästan lika duktig som Estelle, som jag prata om igår att jag ville vara lika duktig som henne. Visst, jag kommer aldrig komma upp i hennes takt - för hon är grym hon (y) Men tyckter ändå jag har gjort mycket, kanske inte om man kollar på själva arbetet i sig just nu. Men det är alltid svårast i början - tycker jag i alla fall. Så nu har jag "grunden" i alla fall, så jag kan ta och fortsätta med det i skolan imorgon när jag inte börjar för ens halv elva.

Fick lust att ringa älsk och prata lite, men tror han har fotbollsträning nu - har för mig att han har jätte sen träning idag. Så får väl ta och ringa imorgon istället :* saknar honom såå! Men inte långt kvar nu för ens jag ska åka upp dit, en månad ungefär. Och ni kanske tycker det är långt, men inte när man räknar med hur lång tid det har varit!

På fredag ska jag som sagt träffa älskade Emma <3 Vi får se vad som händer, hon snackade om någon fest? Men får se. Sen på onsdag nästa vecka ska jag nog följa med Estelle hem till Helsingborg (: Är ju ledig på torsdag och fredag så då passa man på att ta en lång helg nere i Helsingborg - underbart!

Nej nu ska jag ta och hjälpa mamma med maten, eller jag ska ta och göra sallad som jag ska äta. För jag är inte så hungrig nu så får bli något enkelt för min del ikväll. Blir nog sängen tidigt också, sköönt (y)

Usch, har nationellt prov imorgon i engelska muntligt..kommer inte gå allt för bra känner jag!
Och skulle egentligen ha nationellt prov i matte också, men det är framflyttat för vår klass ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0