dance dance dance

Kom hem från stan för en timme sedan. Precis ätit varsin pizza Estelle och jag, nu sitter vi framför tv med våra datorer och kollar på High School Musical 2, i alla fall fram till Talang börjar. För lilla fröken ville kolla på det. Men nu tänkte jag berätta för er om dagen.

Började med att Estelle och jag tog bussen in till Knutan, träffade på Jennie och sen drog vi in till H&M och kollade skulle leta efter nagellack till mig och Jennie skulle också hitta något. Slutade med att jag köpte två styck nagellack och ytligare tre par trosor - röda, blåa och vita, och sen också en nagelfil. Jennie köpte hårspay och ögonskugga. Sen efter det gick vi och tog en glass på Donkan. Sen gick vi ner till hamnen och segade och slappade, sen drog vi vidare och bara gick mest. Jennie åkte hem och sen åkte Estelle och jag till Olympia, för vi skulle träffa hennes kompis där, som hon skulle låna "filmer" av. Blev väl att vi var där ett jävla tag! Sjukt jobbigt enligt mig om jag får säga det. Får panik när man aldrig vet när personen kommer - förlåt Estelle! Men vi fördrev tiden med att måla mina naglar, fattar ni hur tråk det är att bara vänta och vänta - i timmar? Men efter ett tag så kom han äntligen och sen efter typ 20 minuter åkte Estelle och jag och köpte pizza och nu är vi här!

Det var väl min dag detta ja. Det posetiva är ju att både jag och Estelle fick massa luft, varit ute hela dagen! Kommer sova gott i alla fall (: Nej nu ska jag ta och avsluta detta!

Thimmy <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0