090531 - underbara människor !

Tack alla älsklingar,klasskamrater och övrigt folkt, för en underbar kväll - det var verkligen detta jag behövde! <3
Trodde allt kunde gå åt helvete med alkohol i kroppen, men jag skötte mig bra och hade hur kul som helst. Speciellt tack till Hanna, Lovisa och Miranda <3 you make my day!

Dagen blev som sagt att jag åkte till Hanna och var med henne och hennes syskon + Amy på Tingsrydfestivatel och kollade på Sebbes band (y) duktiga som alltid! Sen drog Hanna och jag hem till henne och fixade betalningen av Kollevik! Och sen bar det av till lägenheten - där vi förfestade och fixade oss. Killarna var redan där så vi var tvugna att slänga ut dom - Hannes, Johan, Robin, Måns och Jimmy!

Bussresan var fett kul alltså - och hela kvällen också! Men jag vt inget speciellt som hände faktiskt, bara att det var så satans kul och att jag hade kul med mina flickor - även om folk försvann ibland - hm! Menmen, lägger ut några bilder från kvällen här hade jag tänkt. Så får ni senare kolla de flesta bilderna på facebook.

Idag blir det att kanske ligga ute i solen - beror på hur mycket huvudvärken klarar av. Och måste börja plugga också - för imorgon är det prov som gäller för min del i franska. Usch, känns som om jag har jätte mycket att göra imorgon - fixa glasögonen som blev snea efter att någon jävel var på Mirre som sedan puttade oss andra också och där blev dom snea (y) tack era jävla idioter! Sen måste jag även fixa en annan sak som jag inte kan nämna.. Ska även gå och rösa med mina kära mor.

Nej nu ska jag ta och lägga in lite bilder och sen blir det ute i solen och plugga franska!


Tingsrydfestivalen


The Boys !


Jag & Hanna <3


Lovisa, Miranda & Hanna <3


Mina älsklingar <3


Bussen !


Miranda & Hanna <3


Jag & Lovisa <3

Kommentarer
Postat av: ´visa

<3

2009-05-31 @ 17:05:21
Postat av: Hanna

Tack för en underbart rolig helg my love! <3

2009-06-03 @ 09:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0