090530 - can't sleep

Klockan är halv två och jag kan inte somna, vill inte för då bara ligger jag vaken och kan inte somna. Tårarna rann hela kvällen igår fram tills man somnade - vid två tiden på natten. Fortsatte i skolan och kom även tårar under bussresan till stan. Kändes som om det inte fanns fler tårar. När jag pratade med dig så rann det inget, allt var tort och kändes som om alla tårar hade försvunnit. Men vet att dom fortfarande finns där och kommer finnas där ett bra tag framöver - för nu rinner det...

Har aldrig känt såhär för någon annan än dig, kommer bli svårt för "nästa" att ta den platsen som du nu har lämnat. Om det ens kommer bli en nästa. Jag var så förälskad i dig. Du var verkligen så underbar och jag kan inte glömma ett enda minne med dig - allt finns kvar. De små sakerna finns fortfarande kvar.

Idag i skolan satte vår lärare på Winnerbäck, och jag klarade inte ens av att lyssna på honom för han på minner mig så mycket av dig. Så var tvungen att be läraren att stänga av. Men bröt ihop ändå - ingen märkte så det är lugnt. Vet inte hur lång tid det kommer ta för ens jag kan lyssna på Winnerbäck. Finns så mycket jag inte kommer kunna göra nu - eftersom det är så mycket som påminns av dig.

Vet att detta var för bådas bästa, men det gör så fruktansvärt ont och jag ville verkligen inte släppa dig! :'( jag vet inte hur jag kommer klara detta! Tårarna bara rinner och jag kan inte få det att sluta. Men detta var väl det bästa, bara att inse det. Men så satans svårt när mina känslor för dig var så oerhört starka.

Detta är jobbigare än vad jag trodde. Jag klarar det inte...

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag vet att du kommer klara det vännen ! Du har alltid oss och är aldrig ensam, kom iåhg det<3 Känn inte att du inte vill prata om det för att du tror att vi inte bryr oss eller tycker att det är jobbigt. Vi finns här för DIG, för att stötta när det är jobbigt och hålla om dig när du känner dig ensam.. Jag vet att jag pratar för oss alla tre när jag säger; VI ÄLSKAR DIG VAD SOM ÄN HÄNDER<3

2009-06-03 @ 09:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0