090529 - alla sagor har ett slut ..

..right? Ja det borde ha det, för här tog min saga slut med dig. Bäst för oss båda..även om det gör fruktansvärt ont med alla minnen kvar från dig.

Blev i alla fall skolan idag och sen Växjö med två av mina underbara flickor - Lollo & Miranda. Hanna skulle iväg på körskola så blev inget för henne. Men efter Växjö så åkte jag och Lollo till Hanna och umgicks lite på Tingsrydfestivalen - ganska så skojskoj!

I alla fall blev det lite shoppat idag faktiskt - vit tunika som jag kanske ska ha imorgon, skor och ett armband och en ring. Skorna kommer jag troligtvis ha på mig imorgon! Lär ta med mig jätte mycket kläder till Tingsryd imorgon!

Dagens planer för morgondagen blir att duscha + raka benen! Packa och sen åka till Hanna, gå med henne på Tingsrydfestivalen, kolla på Sebbe & co. Och sen vid fem-sex-tiden så går vi till Mirandas brors lägenhet där vi ska fixa oss och sen blir det att förfesta där! Hannes, Johan och Robin kommer också. Jag tror detta kommer bli hur bra som helst - hoppas verkligen på det. Men pga gårdagen och denna dagen idag så vet jag inte hur det kommer gå, men jag ska typ göra allt för att få en lyckad kväll med mina underbra vänner <3

Nej tror det snart blir sängen för min del, möjligen kan det bli att jag testar kläderna jag köpte och se hur det blir! Men nu ska jag ta och kolla om min kära mor kom hem. Sen ska Estelle ringa så ska gå och hämta telen också. Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0