090527 - håkan-dag ♥


Vilken dag alltså! Vaknade många gånger innan jag väl gick upp, och kände mig då helt förjävla dåligt! Seriöst, kände mig kallsvettig och illamående och ja, allt! Men jag kände att jag var tvungen att ta mig till skolan, även om jag mådde piss. Och så blev det. Jag gick bestämt upp ur sängen och fixade mig, men illamåendet fanns kvar och började komma huvudvärk och allt sådant. Slutade med att jag gick in på toan och spydde - inte så jätte mysig fakta. Men det var så i alla fall.. Men jag kunde verkligen inte vara hemma idag. Så jag gick och fräschade till mig - ännu mer! Och sen gick jag iväg till bussen. Redan då kände jag mig lite bättre, men ändå inte helt perfekt - om man säger så.

Blev i alla fall en seg dag i skolan, tur att det inte var värsta lång dag kan jag säga! De två första timmarna satt jag, Miranda och Mattson i matsalen och gjorde frågorna i historian (jag blev inte klar - men palla, Ronny kommer döda mig - eller något - men orka!). Sen blev det idrott då vi spelade innebandy - som jag älskar! Men var inte med så mycket, för jag kände att illamåendet var på väg tillbaka och försökte hejda det med att inte anstränga mig så mycket - vilket jag kan tro syntes. Efter idrotten hade vi svenska och det var ju helt stört! Man fattar inte mycket när Arne berättar något - helt förvirrat!.

Hade tydligen ingen franska idag, för jag kunde lika gärna plugga på franska provet här hemma. Men det har inte blivit något pluggande än. Men det ska det bli idag. Suck, nu fick jag tillbaka huvudvärken.. Måste vara frisk till på lördag - helst också på fredag för då ska jag och tjejerna i klassen åka in till Växjö efter skolan. Funderar på att vara hemma imorgon, har liksom inte så många viktiga lektioner, känner jag inte i alla fall. Får se hur jag mår ikväll..

Som sagt idag blir det att plugga franska och hälsopedagogik - mamma får hjälpa mig, för jag ska redovisa yoga! Och det burkar hon ju göra ibland (y) Och sen får man ju inte glömma att det är fotboll ikväll - Manchester United - Barcelona ! Så nu blir det bannemig att jag börjar pluggar lite franska. Ha det bra :*

Lääängtar till P&L :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0