090525

Gick upp för en timme sedan och ni annar inte hur skönt det var att sova ut! Kom på igår att vi inte har någon engelska på morgonen eftersom vi har nationella muntliga nu, nästan enda till slutet ju. Och det betyder att jag bara har en lektion på måndagar, vid två!

Egentligen pallar jag inte den, men måste. Var inte på en enda franska lektion förra veckan. Jag var "sjuk" på måndagen och på onsdagen hade vi tydligen ingen - men det gjorde inget för min del! Så idag blir det att jag måste palla mig till skolan för att ha en lektion i typ 40minuter. Stor mening - nej inte ens lite - men måste väl komma för att få ett betyg?

Så mamma är snäll och kör mig och Lollo till skolan vid tolv. Så hinner vi äta i skolan och sen börjar både hon och jag vid två tiden. Ganska så slappt, men ändå segt.

Nej nu måste jag ta och göra min franska läxa som jag inte har gjort än - wops! Äsh mamma får hjälpa mig med det. Sen om jag hinner ska jag måla mina tårnaglar också - liksom man kan ju inte ha rosa naglar och sen röda tånaglar? xD Bäst jag sätter igång nu! Men hörs senare under dagen. Finns på mobilen :*


Och jag måste nog ta och tvätta min spegel - igen... x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0