090524

Godmorgon godmorgon !
Jag har inte en aning vad klockan var när Estelle och jag gick och la oss, eller i alla fall somnade. Både hon och jag satt och smsade fram tills John Blund kom - eller något! Som sagt, hon och jag gick ju ut för att rensa tankarna - lyckades vi? Ja men det tycker jag att vi helt klart gjorde.

Precis innan vi gick ut ringde min mobil och jag blev förvånad, men mycket glad samtidigt. För det var min älskling som ringde - skönt att höra hans röst och saknaden växer! Men mindre än en månad nu så det är skönt <3

Men sedan gick Estelle och jag en runda ner till stranden. Låg där på en stor sten eller en stor hög betong eller något. Kollade ut över Danmark och låg och kollade på stjärnorna - hur jävla mysigt som helst. Det enda som saknades var någon att mysa&gosa med - Thimmy!

Men nog om gårdagen. Nu är det en ny dag och idag händer det inte så mycket kan jag säga. Det blir  helt enkelt att ta tåget vid tjugo i två och då är man framme i Älmhult vid tre, då min kära mor hämtar mig där. Sen blir det hem och kanske städa rummet, för jag var nog inte så jätte duktig i onsdags med att städa? Tror inte pappa tycker det i alla fall. Så lär ju bli ett jävla liv där hemma - kan jag tro! Kan ju lika gärna göra klart franska läxan också som jag har tills imorgon - jippi det roligaste ever ju - notnotnot!!! Ska bli skönt nästa år att slippa att läsa franska!

Måste snart ta och göra mig i ordnig och packa så man har det gjort, men det är ju så tråkigt. Kom och hjälp mig någon? Nej bäst jag ta och fixar allt nu, så slipper jag stressa sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0