090507

Hade tänkt mig en datafridag idag. Men eftersom jag inte kan sova och folk har gjort mig ...ledsen + "kan-inte-sova? Så har jag inget bättre för mig. Ville skriva av mig lite, men vad tjänar det till? - ingenting egentligen. Jag vet inte längre vad det är med mig. Känns som om nästan alla bara försvinner ifrån mig. Snart står jag väl där helt ensam och övergiven.. Hade inte förvånat mig. Vad gör jag för fel? För det känns verkligen som jag gör fel - dagligen. Om jag är ledsen eller inte ler så klagar folk på det, men om jag är glad och skrattar så klagar folk på det! Hur fan vill ni ha det?!

Jag har NP i engelska imorgon, eller blir egentligen idag, och det kommer gå åt helvete. Är nog bäst att jag försöker sova nu. Antingen kommer det bli så att jag kommer ligga och tänka i flera timmar och kan inte somna, eller kommer det bli så att jag har så ont i huvudet så jag somnar av utmattning av huvudvärken och alla tankar...

Vet inte hur det blir imon, eller ja idag, på kvällen, vi har ingenstans att vara. Vår filmkväll vi skulle ha, tjejerna i klassen, fast Miranda skulle ändå inte vara med sen. Så bara jag, Hanna och Lollo. Får se hur det blir. Annars blir det att jag är hemma med syskonen och mamma, pappa är ju i Stockholm tills lördag.

Nej sova nu kanske, klockan är snart tio över tolv. Och jag har ingen lust med skolan - det finns inget som lockar överhuvudtaget!

Kommer aldrig förstå mig på er..
Är det ens värt att ge er min tid på er?

Kommentarer
Postat av: Estexx^

Du kommer aldrig stå övergiven för du kommer altid ha mig <3

2009-05-08 @ 12:36:16
URL: http://estexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0