090505

Känner mig så duktig över att jag och Miranda gjorde klart svenska redovisningen idag, och egentligen ska inte den redovisas förän nästa vecka, och vi är redan klara med alla förberedelser! - hur duktigt är inte det? Jag är stolt i alla fall. Tänk vilken skön känsla jag skulle få om jag gjorde klart historia arbetet flera dagar innan deadline? Shit, ska verkligen försöka med det. Började redan på bussen med att läsa lite i en bok jag har lånat från skolans biblotek om Dagen D. Dock kommer jag aldrig orka läsa hela den boken, på mindre än tre veckor! Hallå, boken är liksom 400 sidor lång! Aldrig att jag klarar det på så kort tid. Så blir att bara läsa några enstaka kapitel i den boken. Sen har jag annan fakta också som jag ska börja läsa på idag, så jag får lite kött på benen.

Så skönt med tisdagar här hemma, för det är så lugnt alltid när man kommer hem - ingen är hemma och dom flesta kommer inte hem för ens sent. Vet hur det låter, men jag är nog inte ensam om att man tycker det är skönt att komma till ett tyst hus när man har varit i skolan med massa folk runt omkring en hela dagarna. Ensam om att tycka så? Så eftersom jag är ensam hemma nu så ska jag ta och lägga lite mer energi på mitt historia arbete, kan tänka och lättare att göra det när allt är tyst och man kan bestämma om det ska vara tyst eller om man vill ha hög musik på - utan att någon stör sig på det (y)

Och ikväll får man inte glömma fotbolls matchen! Klockan 20.00 på tv6 och Viasat Fotboll, Manchester United möter Arsenal. Måste se! Får se vad klockan blir om det blir försent för att ta en runda ikväll eller inte. Nej nu måste jag ta och börja med arbetet och faktan så jag kommer en bit i alla fall. Hörs :*
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0