090504

Då har vi kommit fram till en ny vecka och denna veckan blir det mycket pluggande för min del. Så bäst att börja med det redan nu på en gång. Men tänkte skriva några rader här innan.

Snackade nyss med älsklingen i tele <3 och berättade för honom att pappa hade beställt biljetten till Borlänge. Så den 21 Juni åker jag till min älskling och stannar där minst en vecka, eftersom P&L håller på till den 27 Juni. Så nu är allt beställt, tågbiljetten och P&L-biljetten! Känns jätte bra verkligen.

Nu måste jag ta och hitta ett usb-minne och lägga över bilderna som jag fotade när Miranda och jag var på Liljegrens för några veckor sen och intervjuvade. På onsdag är det dags för redovisning av det vi har planerat att göra ett power-point, så ska fixa det imorgon. Hoppas det blir bra så Mirre och jag får båda bra betyg på det hela! Måste också ta och börja med mitt historia arbete. Jag har bytt ämne och ska skriva om Dagen-D istället för Mussolini - blir nog bra tillslut!

Kanske blir datan en stund senare ikväll men mesta delen av dagen blir till att plugga, faktiskt. Blir nog att gå ut en runda senare ikväll också.


Jag mår bättre idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0